Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Bestellen & betalen

Bij Gordijnen Broekhoven is het bestellen van uw perfecte jaloezieën of rolgordijnen een fluitje van een cent. Volg deze eenvoudige stappen om uw raambekleding op maat te bestellen en te betalen:

Stap 1: Kies uw product

Begin met het selecteren van het type raambekleding dat u wenst. Ons assortiment biedt diverse opties in materialen, kleuren en stijlen om aan al uw wensen te voldoen.

Stap 2: Voer uw maten in

Op basis van onze meetinstructies, voert u de breedte en hoogte van uw raam in. Deze stap is cruciaal voor een perfecte pasvorm, dus zorg ervoor dat uw metingen nauwkeurig zijn.

Stap 3: Personaliseer uw keuze

Pas uw bestelling aan met specifieke opties zoals kleur, materiaal, en bedieningswijze. U kunt uw raambekleding precies zo krijgen zoals u dat voor ogen heeft.

Stap 4: Bestelling controleren

Controleer uw bestelling zorgvuldig. Dit is het moment om eventuele wijzigingen door te voeren of details te dubbelchecken voordat u doorgaat naar betaling.

Stap 5: Afrekenen

Wanneer u klaar bent om uw bestelling te plaatsen, kiest u uit onze veilige betaalmethodes. Gordijnen Broekhoven accepteert diverse betaalopties, waaronder:

  • iDEAL: Voor klanten met een Nederlandse bankrekening is iDEAL de meest gebruikte betaalmethode. Veilig, vertrouwd, en direct verwerkt.
  • Creditcard: Wij accepteren de meeste grote creditcards, waaronder Visa, MasterCard, en American Express. Uw betaling is beveiligd en uw gegevens worden veilig verwerkt.
  • Online Bankoverschrijving: Kies voor een directe overschrijving van uw bankrekening naar de onze. Een veilige en efficiënte manier om uw aankoop te voltooien.

Na het afronden van uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail met alle details van uw bestelling. Uw op maat gemaakte raambekleding wordt dan met zorg geproduceerd en klaargemaakt voor verzending.

Bij Gordijnen Broekhoven streven we naar een naadloze bestel- en betaalervaring, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe raambekleding. Heeft u tijdens dit proces vragen of behoefte aan assistentie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.