Child Safety

Indien er kinderen in huis wonen, worden indien u dit aangeeft koordjes vast gezet aan het kozijn met een kettinggeleider. Deze geleider schroeven wij in het kozijn, de ketting gaat daar doorheen en staat dan strak. Zo hangt er geen losse lus waar kleine kinderen met hun hoofd in verstrikt kunnen raken.


Als extra kunt u ook extra beveiliging nemen. Een kunststof doorlopende breekbare ketting. Child Safety tegen toeslag.

Ketting met 2 connectoren die los schieten bij een trekkracht van 6 kg.


Elke ketting wordt geleverd met een stukje gereedschap om op eenvoudige wijze de 2 connectorhelften weer met elkaar te verbinden.

Doorsnede bolletjes 4,5 mm, geschikt voor de meeste moderne optreksystemen zoals de bij ons verkrijgbare kettingsystemen.

Bij gebruik van deze ketting hoeft u geen kettingspanner toe te passen en hoeft u niet aan de voorgeschreven kettinghoogte te voldoen.

De hele ketting -inclusief de connectoren- kan door uw kettinghuis getrokken worden, er zitten dus geen verdikkingen in de ketting.


*** De verantwoordelijkheid voor het melden dat er kinderen in huis wonen ligt bij de koper *** Wanneer dit niet gemeld wordt worden onze kettingen met een standaard ketting zonder child safety geleverd ***