Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Garantie

Bij Gordijnen Broekhoven staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze producten en diensten zijn ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Daarom bieden wij u de volgende garanties:

Volledig Op Maat Gemaakt

Elk product dat wij leveren, wordt volledig op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. Perfectie tot in het kleinste detail, dat is onze belofte.

Gratis Advies Aan Huis

We begrijpen het belang van het maken van de juiste keuze. Daarom bieden wij gratis advies aan huis, zodat u zeker weet dat uw beslissing de juiste is.

Altijd 2 Jaar Garantie

Op al onze producten geven wij standaard 2 jaar garantie. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop, wetende dat wij achter de kwaliteit van onze producten staan.

Meetservice in de Avonduren en Weekenden

Uw gemak is belangrijk voor ons. Daarom bieden we onze meetservice niet alleen tijdens reguliere openingstijden, maar ook in de avonduren en weekenden aan.

Deskundig Advies

Ons team bestaat uit deskundige adviseurs die klaarstaan om u te voorzien van professioneel advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Meten & Montage is Gratis!

Bij Gordijnen Broekhoven is de service compleet. Wij bieden niet alleen gratis advies aan huis, maar ook het meten en monteren van uw nieuwe raambekleding is geheel kosteloos. U geniet van een all-in service zonder verborgen kosten.

Bij Gordijnen Broekhoven gaan we voor niets minder dan uw volledige tevredenheid. Dat is onze garantie aan u.