Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Meten

Meetinstructies

Accuraat meten is de belangrijkste stap bij het kopen van raambekleding online. Om deze reden is het ook de stap die de meeste zorgen oplevert. Maar geen paniek, als u een liniaal kunt aflezen en de onderstaande instructies volgt, komt alles goed. Let op: Uw raambekleding wordt gemaakt volgens de specificaties die u opgeeft. Als er een fout wordt gemaakt, is er geen restitutie- of retourbeleid ter bescherming. Als de raambekleding te groot is gemaakt, kan deze tegen een vergoeding worden verkleind. Als het te klein is, moet u een nieuw product bestellen. Dus nauwkeurigheid en precisie zijn een must.

In de dag (binnen het kozijn)

Breedte van de jaloezieën

  1. Meet de exacte breedte (van links naar rechts) van de raamuitsparing op drie plaatsen (boven, midden en onder).
  2. Neem de smalste van de drie metingen. Dit is de breedte van de uitsparing.
  3. Voor de breedte van uw jaloezieën trekt u minimaal 10 mm van de nisbreedte af voor een soepele bediening en/of plaatsing van de montagebeugels. (Dit resulteert in een kleine opening van 5 mm aan elke kant van de gemonteerde jaloezie.)

Opmerking: Voor grote 50mm houten of aluminium jaloezieën en voor houten raambekleding is het soms beter om 14-20 mm per jaloezie (7-10 mm aan elke kant) af te trekken.

Hoogte van de jaloezieën

  1. Meet op drie plaatsen de exacte hoogte (van boven naar beneden) van de bovenste nisrand tot aan de vensterbank.
  2. Neem de langste van de drie metingen.

Belangrijk: U moet zelf de aftrek voor binnenmontage toepassen. Wij doen geen enkele aftrek voor een jaloezie of rolgordijn aan de binnenkant. Wij produceren volgens uw exacte maten!

Op de dag (buiten het kozijn)

Breedte van de jaloezieën

  1. Meet de exacte breedte (van links naar rechts) van het raamkozijn of de gewenste breedte voor de jaloezie of het rolgordijn.
  2. Zorg dat u breed genoeg meet om het hele raam te bedekken en een maximale lichtinval te verkrijgen.

Lengte van de jaloezieën

  1. Meet van boven naar beneden de gewenste hoogte voor de jaloezie of het rolgordijn.
  2. Voeg minimaal 50-70 mm toe aan de onderkant voor maximale lichtdekking.

Belangrijk: De fabriek zal geen aftrek doen op jaloezieën of rolgordijnen die aan de buitenkant worden gemonteerd.

Conclusie

Ongeacht de montageoptie – binnen of buiten – de raambekleding die door Gordijnen Broekhoven wordt geleverd, wordt vervaardigd volgens de exacte maten die in uw bestelling zijn opgegeven. Zorg ervoor dat uw raamuitsparing diep genoeg is voor de gekozen montageoptie.