Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Montage

Monteer uw jaloezieën

Eenvoudige Installatie

De montage van onze jaloezieën is verrassend eenvoudig, ontworpen met het idee dat iedereen, ongeacht de ervaring met doe-het-zelf projecten, het kan. In de verpakking vindt u alle materialen die nodig zijn voor een succesvolle installatie. Volg simpelweg de bijgevoegde instructies, en voordat u het weet, geniet u van uw nieuwe raambekleding.

Professionele installatieservice

Hoewel zelf installeren doorgaans zonder problemen verloopt, begrijpen we dat sommige klanten de voorkeur geven aan de expertise van een professional. Daarom biedt Gordijnen Broekhoven ook een installatieservice aan. Mocht u besluiten gebruik te maken van onze professionele installatie, dan verzekeren we u dat u nog steeds aanzienlijk minder betaalt dan wanneer u jaloezieën op maat laat maken en installeren door een traditionele winkel. Kies voor gemak en professionaliteit met Gordijnen Broekhoven – uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Thuisbezoek Gratis Montage

Wanneer u uw gordijnen besteld bij een thuisbezoek zijn de montage kosten inclusief en dus gratis!

Webshop Zelfmontage

Heeft u producten besteld via onze webshop dan dient u de montage zelf uit te voeren. Bij een aankoop van product ontvangt u een montage handleiding bij uw product.

Het monteren van onze jaloezieën is hartstikke eenvoudig, zelfs als u totaal niet handig bent moet het geen probleem zijn. Alle benodigde materialen voor een succesvolle montage worden bijgeleverd in de verpakking.

Mocht u het toch liever willen uitbesteden aan een vakman, dan kan kan dat uiteraard ook. Uiteindelijk zult u alsnog veel goedkoper uit zijn dan wanneer u de jaloezieën op maat laat maken bij een traditionele winkel.