Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Veelgestelde vragen

Op welke manieren kan ik bestellen bij Gordijnen Broekhoven.com?
Je kunt bij gordijnenbroekhoven.com op de volgende manieren bestellen: via onze webshop of bij je thuis, via een adviseur tijdens een gratis en vrijblijvende adviesafspraak. (met een link naar het contactformulier?)

Ja zeker! Plan een afspraak en wij komen bij u thuis langs.

Is je product tijdens de bezorging beschadigd? Om dit probleem snel op te lossen, is het belangrijk dat je je pakket wel in ontvangst neemt. Vervolgens kun je de schade melden via info@gordijnenbroekhoven.com. Vergeet in de e-mail niet het ordernummer, om welk product het gaat en goede foto’s van de schade mee te sturen! Zodra wij je verzoek hebben ontvangen gaan wij er alles aan doen om het op te lossen.

In je winkelmandje worden de verzendkosten voor je order berekend. Kies je voor onze montageservice? Dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten en zorgen wij ervoor dat de monteur de raamdecoratie meeneemt.

Onze producten zijn heel eenvoudig te monteren. Bij onze producten leveren we standaard een montagehandleiding. Deze kun je online terugvinden. Bekijk deze goed voordat je begint met de montage. Mocht je vragen hebben over de instructies, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij Gordijnenbroekhoven.com vinden we kindveiligheid ontzettend belangrijk. Kinderen zijn van nature ontzettend nieuwsgierig. Zeker als ze ergens eigenlijk niet aan mogen hiervoor ook bellen naar onze klantenservice.

Het bepalen van de plaatsing van je raamdecoratie is de eerste stap voor het inmeten van je raamdecoratie. Het is dus belangrijk dat het verschil hiertussen duidelijk is. In de dag: De raamdecoratie komt tussen twee muren of in het kozijn te hangen. Op de dag: De raamdecoratie komt op de muur of over het kozijn te hangen.

Wij bieden op al onze producten een garantie van 2 jaar. Dat is een garantie op het product en, als wij de montage voor je hebben verzorgd, ook een garantie op de montage. Mocht je binnen 2 jaar nadat je de spullen bij ons besteld hebt tegen een mankement aanlopen, neem dan contact met ons op zodat we dit op kunnen lossen. Het is goed om te weten dat schade door invloeden van buitenaf niet onder deze garantie vallen. Wanneer je kat in de jaloezieën gaat hangen of de visite je gordijnen beschadigt, kun je het beste even contact opnemen met je verzekering om te zien wat zij hierin voor je kunnen betekenen.
Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan via de inlogpagina je nieuwe wachtwoord aan.
Klopt er iets niet in de contactgegevens? Wijzig deze dan in jouw eigen klantaccount. U mag deze ook doormailen.

Onze raamdecoratie wordt met grote zorg speciaal voor u op maat gemaakt. Gezien het persoonlijke en unieke karakter van deze producten, vallen zij buiten het herroepingsrecht. Dit betekent dat deze producten niet geretourneerd kunnen worden nadat de bestelling is geplaatst.

Wij nodigen u uit om onze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen voor meer gedetailleerde informatie over ons beleid. Hier vindt u alles wat u moet weten over uw rechten en plichten, alsmede onze toewijding aan uw tevredenheid.zitten, trekt het de aandacht. Kleine kinderen kunnen tijdens hun ontdekkingstocht in huis bijvoorbeeld verstrikt raken in trekkoorden van jaloezieën of kettingen van rolgordijnen. Onze producten zijn dan ook voorzien van een kindveiligheidssysteem. 

Lees meer over ons kindveiligheidssysteem (link maken naar child safety)

Je bent vast benieuwd waar je order is en wanneer je deze bij je thuis kunt verwachten.

Je kunt jouw order gemakkelijk volgen via onze pagina order volgen. Vul je e-mailadres en ordernummer in om de huidige status van je order te bekijken. Wil je nog meer details over jouw order zien? Log dan in op je klantaccount. De dag voor de bezorging ontvang je een track & trace code. Op de dag van bezorging kun je jouw pakket volgen tot aan de voordeur.

Geen paniek! Waarschijnlijk heb je een order met verschillende soorten raamdecoratie. Doordat onze levertijden zo kort zijn en wij onze klanten snel mogelijk blij willen maken, kan het zijn dat producten los van elkaar verstuurd worden. Per deellevering ontvang je een track & trace code.

Het kan gebeuren dat je een foutje hebt gemaakt in je order of dat je je order wilt annuleren. Je kunt je order binnen 4 uur na bestellen annuleren. Jouw order wordt namelijk direct in productie genomen door de fabriek. Is deze tijd verstreken maar wil je alsnog annuleren? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk een mailtje en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing of lees meer over retourneren.(link maken naar retouren)

Het zelf inmeten van je ramen is zo gebeurd! In onze meetinstructies (link maken naar meet instructies) wordt alles stap voor stap behandeld voor extra hulp. U mag Bij vragen of voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap.