Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Ontdek onze mobiele showroom: maatwerk raambekleding op uw locatie

Binnen 24 uur offerte

Over ons

Gordijnen Broekhoven introduceert met trots onze unieke mobiele showroomservice, speciaal ontworpen voor onze zakelijke klanten.

Begrijp de waarde van tijd en gemak; wij brengen onze uitgebreide collectie raambekledingsamples direct naar uw locatie. Of u nu een hotel, restaurant, of kantoorruimte beheert, onze op maat gemaakte raambekledingsoplossingen zijn perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften. Plan vandaag nog een afspraak in en laat ons u helpen de perfecte sfeer te creëren voor uw gasten en medewerkers.

Uitgebreide collectie

Ontdek onze uitgebreide collectie raamdecoraties, perfect voor elke zakelijke omgeving. Van klassiek tot modern, onze sample-voertuig brengt een divers assortiment rechtstreeks naar uw locatie. Maak een afspraak voor een persoonlijke showcase en kies uit een reeks stoffen, stijlen en afwerkingen die bij uw merkidentiteit passen.

Nachtelijke Rust

Speciaal voor hotels en ondernemingen die waarde hechten aan comfort en rust, bieden we op maat gemaakte verduisterende gordijnen. Onze collectie, gepresenteerd door ons sample-voertuig, garandeert een serene sfeer in elke kamer. Plan een afspraak om de effectiviteit van onze verduisteringsstoffen zelf te ervaren, zelfs onder kunstlicht.

Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet

Email

info@lorem.ipsum