Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

DUBBELE PLISSE HORDEUR

Dubbele Plisse Hordeur

De dubbele plissé hordeur is gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag montage is ook mogelijk. Hiervoor heeft u GEEN hoeklijnen nodig op de dag monteren. Het is een systeem dat wordt gebruikt in deuren breder dan 160 cm. De rechter- en linkervleugels van het product zijn gecombineerd met magnetische strips in het midden.

Dankzij de ergonomische structuur op de vleugels kan hij gemakkelijk worden geopend en gesloten. Hoewel deze functie gebruiksgemak biedt, geeft het u onbeperkte vrijheid zonder uw zicht te onderbreken met zijn brede kijkhoek wanneer het systeem is ingeschakeld.

Het dubbel geplisseerde vliegenhor systeem wordt aan uw raam of deur gemonteerd, waardoor het de esthetische uitstraling niet verstoort, het beperkt de bewegingsvrijheid niet zoals andere vaste systemen. Bij seizoenswisselingen hoeft het product niet gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd te worden. Doordat het systeem wordt gebruikt wanneer dat nodig is, wordt de levensduur verlengd.

Kenmerken Geschikt voor binnen en buiten montage, Gaas kleur antraciet grijs, Standaard RAL-kleuren 9001 (creme) 9010 (wit) 9016 (verkeerswit) 7016 (antracietgrijs) 9005 (zwart) 9006 (Blank aluminium) , Tegen een meer prijs in alle RAL kleuren leverbaar.