Leveren aan:

Nederland

Leveren aan:

Nederland

NL

Raamdecoratie

Gordijnen Broekhoven combineert de licht regelende eigenschappen van een verticale lamel met de eigenschappen van een vitrage in één product. Door het kantelen van de lamellen is de lichtinval op een sfeervolle manier te regelen.

In onze stalen vind u een zeer uitgebreide keuze aan gordijnen. Altijd op voorraad!
Vitrage, Inbetween of Overgordijnen wij hebben zeker iets wat bij u past. 

Door het kantelen van de lamellen verandert u de lichtinval en regelt u de perfecte sfeer voor elke ruimte. Met het kantelen bepaalt u ook de mate van inkijk.

Houten – PVC – Bamboe – Aluminium

Een stijlvol, strak, trendy en vooral een gebruiksvriendelijk product. Spelen met licht en vormen, jaren lang plezier van uw Plissé gordijnen! Ook honinggraat beschikbaar.

Nieuwe kleuren in 2023 beschikbaar eventueel 100% verduisterend!

Het rolgordijn bestaat uit twee parallel lopende lagen stof met elk afwisselend transparante en ondoorzichtige horizontale banen. Door de lagen ten opzichte van elkaar te verstellen kan de hoeveelheid licht die binnenvalt individueel worden versteld. Duorolgordijnen verkrijgbaar in transparant tot verduisterend.

Het Dubbel Rolgordijn vitrage is een modern rolgordijn met twee lagen stof door de combinatie van een standaard verduisterend rolgordijn en een licht filterend screen.

 Dit dubbele rolgordijn is een goede keuze voor een slaapkamer met voldoende verduistering voor een goede nachtrust, en voldoende licht en privacy voor de ochtenden.

Vouwgordijnen laten vaak een gedeelte van het buitenlicht door en geven daardoor een zeer sfeervol effect. Vouwgordijnen zijn in allerlei verschillende ruimtes te gebruiken en verkrijgbaar in verschillende diktes.

Deze tropische rolgordijnen van Bamboe Import zijn gemaakt van ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Door deze techniek krijgen deze bamboe rolgordijnen een unieke tropische uitstraling en zijn daarom erg geschikt voor in de tuin, bij een overkapping of voor bijvoorbeeld een serre. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in het zwart en naturel en je kan kiezen uit verschillende kleuren.

Plisse hordeuren van Gordijnen Broekhoven

Beschikbaar voor enkele deur, dubbele deur en schuifpui. Keuze uit 5 verschillende RAL-kleuren. Zwart gaas. Geniet van de zomer en houd insecten en ongedierte buiten!